Nyd din næste ferie i skønne Vejle

Kategorier Rejser
Vejle

Tæt på smukke Lillebælt og på Jyllandssiden af broen, finder du Vejle. En større, dansk by der kan prale af en veletableret og æstetisk, smuk gågade, der er moderne indrettet og med øje for et pulserende byliv med et hav af spise- og café muligheder – for ej at forglemme de mange shopping-muligheder, byen også rummer af.

Vejle er desuden kendte for deres paraplyer, der farverigt og festligt pynter bylivet op. Et sikkert et besøg og et billede værd! Disse pynter byen fra april til oktober og sætter et sydlandsk præg på stemningen i Vejle. Fantastisk!

Byen har tilmed centeret, Bryggen, der med sin centrale placering i byens midte, er et besøg værd for den shopping-glade turist. Jeg har personligt aflagt storcenteret et hav af besøg – og altid kommet derfra en del tøj rigere.

Vejle er et godt feriemål! Foruden byens mange, fine muligheder og tilbud er byens centrale placering, geografisk set, også værd at påtale. Fra Vejle er du på ganske kort tid i både Aarhus og Odense – to byer der bestemt er værd at besøge.

Foruden de to storbyer, kan man hurtigt og nemt nå til Givskud Zoo, som blot er et stenkast fra byen. Her kan du blandt andet få lov til at lege safaritur, med en tur i eget køretøj hos blandt andre løverne. Altså, hvem gad ikke godt det, spørger jeg bare?

Hvis man er mere kunstinteresseret, findes der også flere forskellige alternativer, hvis kunst-lysten skal stilles. Vejle har et rigt kulturliv, som man blot skal nyde godt af. Jeg kan blandt andet nævne Vejle Kunstmuseum som et godt valg.

Tilmed kan man kombinere kunst og natur, hvis man besøger Tørskinds grusgrav, der kan prale af skulpturer fra blandt andre Robert Jacobsen og den franske skulptør, Jean Clareboudt. Her forenes kunst, kultur og natur i ét. Et sted jeg personligt har besøgt mange gange – og til stor glæde hver gang. Denne fantastiske muligheder giver en ny måde at anskue kunsten på.

Derudover er byen også tæt på vandet – så er man til god udsigt eller aktiviteter på havet, er Vejle også et ideelt valg.

Med andre ord kan jeg helt personligt give mine varmeste anbefalinger til Vejle – og i særdeleshed også til, at du holder din næste ferie i byen. Trænger du lidt et kærkomment pusterum fra dagligdagen, er denne enestående og fantastiske mulighed værd at overveje!

Hvis du vil vide, hvad der ellers sker, da kun finde alle de nyeste Vejle-nyheder lige her.