Hvad er dine sommerferie-planer i år?

Kategorier Uncategorized
Sommerferie-bestilling

Det kan godt være, at du synes, at det er meget tidligt at skulle tænke på sommerferie allerede nu – mens du stadig holder juleferie.

Men faktum er, at januar er højsæson for bestilling hos de mange rejsebureauer, som sælger charter- og pakkerejser sydpå til sommer.

Så hvis du gerne vil kunne vælge imellem de bedste hoteller på de mest populære destinationer, så skal du slå til inden for den næste måned. For ellers risikerer du, at det bedste er udsolgt.

Det kan dog også være, at sommerferien skal være anderledes i år. Måske vil du hellere til en lidt mere eksotisk destination. Eller prøve en anden rejsetype.

I så fald skal du kigge imod nogle af de mindre, specialiserede rejsebureauer, som har valgt at dygtiggøre sig inden for et bestemt rejsemål eller en bestemt rejseform.

Den nemmeste måde at finde dem på, er ved at bruge Google. Skriv den destination eller rejseform, som du godt kunne tænke dig at prøve – og så dukker der helt sikkert et rejsebureau op, som kan hjælpe dig.

Endelig kan du også vælge at klare det hele selv – altså booke både hotel og flybilletter selv. Det kræver naturligvis lidt mere end bare en pakkerejse. Men til gengæld får du også meget større fleksibilitet.

Og faktisk behøver det ikke være så besværligt. For der er masser af søgesider, hvor du kan finde de billigste fly og hoteller.

Omvendt skal du heller ikke nødvendigvis regne med, at du kan gøre det billigere selv. For rejsebureauerne har tit mulighed for at få nogle gode rabatter, fordi de normalt bestiller i større mængder.

Men ligegyldigt hvad du beslutter dig for, så vil jeg i hvert anbefale, at du går i gang allerede nu – inden de bedste steder er røget.