Hotellerne i Dubai er bare størst

Kategorier Rejser
Burj Al Arab fra luften

I TV2-programmet Størst besøger værten Dubai, hvor han efter bl.a. at have besøgt verdens højeste bygning Burj Khalifa og kørte i en Porsche-politibil, konkluderer, at ”Dubai er bare størst”.

Og jeg vil give ham helt ret. For alt i Dubai er bare større. Faktisk er byen en pudsig blanding af Disneyland og Las Vegas.

Det er dog ikke bare seværdighederne, der er højest og politibilerne, der er hurtigst. Og hotellerne i Dubai er noget for sig selv.

Du kan sagtens finde billige hoteller i Dubai. For hvis du går ind på en tilfældig bookingside, så er der altid et eller andet tilbud. Alternativt kan du også booke en lejlighed igennem f.eks. AirBnb.

Men i den anden ende af skalaen, hvor der ingen begrænsninger er, finder du de vildeste hoteller.

Et af dem er Burj Al Arab, der kalder sig selv for verdens eneste 7-stjernede hotel (selvom skalaen normalt kun går op til 6 stjerner). Det er ikke et billigt sted at bo. Til gengæld får du luksus i verdensklasse.

Men der er også andre, lækre hoteller. To af dem hedder hhv. Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah og Al Qasr Madinat Jumeirah. Og som navnet også antyder, så ligger de i forbindelse med den nybyggede souk (marked) Madinat Jumeirah.

Har du børn med på ferien, så er de nok ligeglade med den ultimative luksus. I stedet vil de nok foretrække Atlantis The Palm, der ligger på den kunstige ø The Palm. For her kan de nemlig boltre sig i det enorme vandland Aquaventure – foruden både børnepool og børneklub.

Er du voksen, skal det dog heller ikke afholde dig fra at besøge hotellet. For der er masser af voksen-aktiviteter – bl.a. 13 restauranter.

Så for at bruge en lille variation over værten Peter Ingemanns ord, så er ”hotellerne i Dubai bare størst”.