Et forbrugslån kan skaffe dig det rigtige hotel

Kategorier Rejser
Forbrugslån til ferien

Hvis du er som de fleste danskere, så har december sikkert været hård ved dig rent økonomisk. Der har været julegaver, julefrokoster, pakkekalender, julefester, nytårsaften… Ja, fortsæt selv listen.

Derfor tænker du sikkert heller ikke lige på sommerferie nu. Men det er der mange andre, som gør. Faktisk så meget, at de bestiller deres sommerferie allerede her i januar måned.

Og hvorfor har det så betydning for dig? Det har det fordi at de mange bestillinger af charterrejser gør, at de bedste hoteller ryger – og du går glip af dem. I hvert fald hvis du ikke gør noget.

Har du ikke pengene til at bestille sommerferien nu, så er det lidt af et problem. Men ikke mere end du kan gøre noget ved det – hvis du vil.

De fleste større charterselskaber giver mulighed for at du kan få et forholdsvis billigt forbrugslån – som du kan betale ferien med.

Det er naturligvis ikke ideelt. Men hvis du ved, at du har pengene et par måneder senere, så kan det være en fin løsning.

En anden mulighed er at snakke med din bank. Måske kan de hjælpe dig med pengene. Det vil sandsynligvis være billigere end forbrugslånet. Men det kan også risikere at blive mere besværligt.

Så i den sidste ende må du beslutte dig for, om det skal være nemt eller billigt.

Bare lige husk på, at ligegyldigt hvilken form for lån, som du vælger, så skal du kunne betale det tilbage igen. Det er altså ikke en genvej til en ferie, som du slet ikke har råd til.